billige læsebriller

Billige læsebriller – 3 steder at købe skærmbriller online

På denne liste finder du 3 gode online brilleforretninger til at købe billige læsebriller. Omend du skal bruge briller til at læse bøger eller funktionelle skærmbriller, så er disse forhandlere nogle fornuftige valg.

Ved brug af de rigtige skærmbriller, kan du forvente færre hovedpiner, bedre koncentration og endda en bedre søvn. De fleste optikere, vil forsøge at sælge dig briller til mange tusinde kroner, men i realiteten kan man købe skærmbriller/læsebriller med tilstrækkelig funktionalitet for 100-500 kr. online.


3 online brilleforretninger til billige læsebriller

Mangler du et par billige læsebriller, som tilbyder beskyttelse mod blåt lys og flot design? I så fald, er disse online brilleforretninger nogle gode bud.

Inden du køber læsebriller, bør du besøge din lokale optiker, og få en vurdering af hvorvidt du skal bruge læsebriller eller heldagsbriller. Hvis din syn er dårligt, og du oplever problemer med at se ting længere væk i hverdagen, er det sandsynligvis heldagsbriller eller kontaktlinser du skal bruge.

Er det derimod et par gode og billige skærmbriller, så kan vi varmt anbefale følgende forhandlere.


Læsebriller fra Luxreaders

Luxreaders fremstiller billige læsebriller, som samtidig er lavet til at være smarte og moderne. De lægger stor fokus på at brillerne skal være letvægt, flotte i deres udtryk, funktionelle og prisvenlige.

Desuden indeholder deres briller også beskyttelse mod blåt lys. Deres udvalg af læsebriller mod blåt lys, blokerer ca. 30% af det blå lys fra skærme. Det er ikke den mest effektive skærmbrille, men til gengæld er de en meget billig løsning og kommer altid med et flot design.

Som noget helt unikt, tilbyder Luxreaders at du kan prøve deres skærmbriller online, inden du foretager købet. Det hele fungerer online, så der er intet bøvl med at sende frem og tilbage. Det eneste du skal bruge er en smartphone med kamera, så kan du prøve løs af deres store udvalg.

Et sæt briller herfra, koster typisk 199 kr., og kan endda købes helt ned til 133 kr. pr. sæt. Du får altså rigtig meget for pengene.


Blueglass læsebriller mod blåt lys

Der er mange ting, som gør sig gældende, når man skal købe et par gode læsebriller. Udover at styrken skal være passende, så er beskyttelse mod blåt lys essentielt. Heldigvis er der kommet mange brilleforhandlere som sælger disse læsebriller billigt.

Blueglass fremstiller Danmarks bedste læsebriller, når det kommer til beskyttelse mod skadeligt LED-lys. Hvis du, ligesom resten af Danmark, sidder meget foran skærmen, vil disse briller bidrage til færre hovedpiner og bedre søvn.

Mange, som skifter til briller mod blåt lys, oplever desuden at deres øjne føles mindre trætte, hvilket hovedsageligt skyldes at øjnene er mindre stressede.


Netto, Kvickly og andre supermarkeder

Hvis alt du skal bruge er nogle helt simple læsebriller, så vil det som regel være tilstrækkeligt at købe dem i supermarkeder som Netto og Kvickly. De briller som forhandles her, er oftest meget billige, og virker til meget simpelt behov.

Det vil altså sige, hvis de bruges sjældent og kort tid ad gangen. På online butikker som Skift Selv og Matas, kan du ligeledes finde disse helt simple modeller. Det er ikke altid lige nemt både at finde minus briller og plus briller i supermarkeder, så hvis du ikke har heldet med dig, så prøv en af disse.

Dog vil vi kraftigt anbefale at du køber en bedre brille, hvis den skal bruges over længere tid og ofte. Særligt beskyttelse mod blåt lys er vigtigt, da læsebriller oftest bruges foren en skærm nu om dage.

Scroll til toppen